Jauhiskeitto

Jauheliha kattilan pohjalle ruskistumaan, sipuli joukkoon, samoin valkosipuli ja selleri.

Mausteita maun mukaan ja vesi ja tomaattimurska kiehumaan.

Kevyttä?

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1612 grammaa

Jojo56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g62g106kcal11.8g0g6.2g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 4.1g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka41g4.5kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)146g59kcal2.5g12g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g4.1g12kcal0.6g0.1g0.9g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g94g38kcal1.3g7.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1209g462kcal34.6g44.4g15.4g2g
Valittu annoskoko605g231kcal17.3g22.2g7.7g1g
Annoskoko puolitettuna302g115kcal8.7g11.1g3.9g0.5g
Arvot/100g100g38kcal2.9g3.7g1.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280934