Suklaa-appelsiinitryffelikakku

Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa.

Levitä seos halkaisijaltaan 26 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia.

Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita Viola -tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate-kahviseos ja sokerit sekä viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan.

Peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.

Sihtaa päälle kaakaojauhetta.

Tarjoa kakun kanssa tuoreita mansikoita tai vadelmia, jos niitä on saatavissa.

Voit tarjota kakun kanssa myös mansikka- tai vadelmakastiketta: soseuta marjat ja purista sose siivilän läpi.

Makeuta sosekastike sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi, Jyväshyvä (1kpl=20kcal)601g2585kcal45.1g408.8g82.4g21g
Voi 200g1454kcal2.4g0.8g162.9g0g
Liivatelehti, gelatiini48g168kcal41.2g0g0g0g
Kahvi mustana 100ml401g13kcal1.2g1.2g0.4g0g
Taloussuklaa, Fazer1603g8256kcal62.5g897.8g481g85g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio1603g5291kcal112.2g208.4g432.9g0g
Sokeri 341g1383kcal0g340.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.7g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1202g4088kcal24g36.1g420.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12080g46795kcal577.2g3866.2g3160.8g212g
Valittu annoskoko6040g23398kcal288.6g1933.1g1580.4g106g
Annoskoko puolitettuna3020g11699kcal144.3g966.6g790.2g53g
Arvot/100g100g387kcal4.8g32g26.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125252