Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2000g340kcal8g50g12g14g
Sipuli, paistettu 400g405kcal5.2g19.4g32.8g6.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1280g260kcal7.7g48.6g3.8g17.9g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1000g2991kcal180g12g250g0g
Juustoraaste emmental punaleima240g936kcal69.6g0g72g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1000g1381kcal187.5g0g70g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g720kcal0g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12080g14148kcal922.4g273g1041.6g79.2g
Valittu annoskoko6040g7074kcal461.2g136.5g520.8g39.6g
Annoskoko puolitettuna3020g3537kcal230.6g68.3g260.4g19.8g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293945