Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g1803g361kcal0g72.1g0g0g
Puna-ahven savustettu 3155g3550kcal530.3g0g157.7g0g
Soijakastike 901g544kcal46.6g85.6g0.7g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 153g1033kcal41.2g10.6g88.9g18.8g
Sokeri 36g146kcal0g36g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g11267kcal1236.2g408.6g494.6g37.6g
Valittu annoskoko6048g5633kcal618.1g204.3g247.3g18.8g
Annoskoko puolitettuna3024g2817kcal309.1g102.2g123.7g9.4g
Arvot/100g100g93kcal10.2g3.4g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107271