Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3611g652kcal20.2g90.3g14.4g25.3g
Vehnäjauho puolikarkea 361g1239kcal36.8g252.8g4.3g12.6g
Kananmuna kuoreton 993g1417kcal124.1g3g101.8g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki903g812kcal135.4g22.6g18.1g0g
Sipuli kuivattu 90g246kcal9.5g31.7g1.4g31.6g
Rypsiöljy 90g798kcal0g0g90.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g10327kcal652g800.8g460.6g139g
Valittu annoskoko6048g5163kcal326g400.4g230.3g69.5g
Annoskoko puolitettuna3024g2582kcal163g200.2g115.2g34.8g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470