Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl1198g4072kcal24g35.9g419.2g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g1198g3054kcal70.7g38.3g286.2g0g
Maitorahka, Valio, 0,31198g779kcal131.7g50.3g3.6g0g
Mango (tuore)1198g802kcal6g183.2g3.6g25.2g
Mansikka 1198g557kcal6g100.6g2.4g22.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g60g240kcal0g59.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g19007kcal476.8g935.2g1430g96g
Valittu annoskoko6048g9504kcal238.4g467.6g715g48g
Annoskoko puolitettuna3024g4752kcal119.2g233.8g357.5g24g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758