Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1801g433kcal32.6g39.6g5.4g41.4g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g900g900kcal171.1g0g19.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 3002g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g345g967kcal65.6g0.1g75.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g4600kcal538.6g79.4g202.2g82.8g
Valittu annoskoko6048g2300kcal269.3g39.7g101.1g41.4g
Annoskoko puolitettuna3024g1150kcal134.7g19.9g50.6g20.7g
Arvot/100g100g38kcal4.5g0.7g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122852