Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.1750g4725kcal175g875g61.3g52.5g
Purjosipuli 1400g321kcal25.3g33.6g2.8g29.4g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl91g819kcal0g0g91g0g
Ruokakerma Valio 5%1400g840kcal16.8g39.2g70g0g
Mustapippuri, annos 1g7g16kcal0.8g2.7g0.2g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)350g105kcal10.5g14g3.5g7g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 1050g1824kcal184.9g0g121.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g17298kcal826.6g1929g700.2g177.8g
Valittu annoskoko6048g8649kcal413.3g964.5g350.1g88.9g
Annoskoko puolitettuna3024g4325kcal206.7g482.3g175.1g44.5g
Arvot/100g100g143kcal6.8g15.9g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155457