Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 796g1135kcal99.4g2.4g81.5g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g1085g4405kcal0g1084.8g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1058g3808kcal137.5g740.4g22.2g37g
Leivinjauhe 36g64kcal1.9g13.7g0g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 542g247kcal16.3g26g8.1g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen362g2604kcal0g0g289.3g0g
Omena, keskikokoinen 200g2170g738kcal4.3g154g6.5g39.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g25998kcal518.8g4042.6g815.2g152.6g
Valittu annoskoko6048g12999kcal259.4g2021.3g407.6g76.3g
Annoskoko puolitettuna3024g6500kcal129.7g1010.7g203.8g38.2g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210