Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1441g187kcal16.1g14.1g2.9g17.3g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 841g1148kcal22.5g204.5g19.2g29.6g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g481g159kcal19.2g12.5g3.4g7.2g
Paprika, punainen1201g309kcal10.8g55.3g4.8g24g
Kurkku 1321g144kcal7.4g18.5g1.3g9.2g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 481g1795kcal107.2g0g153.8g0g
Auringonkukkaöljy 162g1434kcal0g0g162.2g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g120g24kcal0g7.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g10401kcal366.4g625.4g695.2g174.6g
Valittu annoskoko6048g5200kcal183.2g312.7g347.6g87.3g
Annoskoko puolitettuna3024g2600kcal91.6g156.4g173.8g43.7g
Arvot/100g100g86kcal3g5.2g5.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381