Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 2400g675kcal25.7g103.2g4.6g49.2g
Sianliha keskiarvo 1800g3932kcal329g0g293.4g0g
Sipuli 330g100kcal4.1g15.8g0.7g5.6g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Voi 42g305kcal0.5g0.2g34.1g0g
Paprika punainen 510g149kcal4.8g23g2g9.7g
Paprikajauhe 36g116kcal5.3g6.6g4.7g13.5g
Smetana, rasvaa n. 40 % 900g3510kcal19.2g19.8g378g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g18102kcal777.2g337.2g1495g156g
Valittu annoskoko6048g9051kcal388.6g168.6g747.5g78g
Annoskoko puolitettuna3024g4526kcal194.3g84.3g373.8g39g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241824