Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1040g3568kcal106g728g12.5g36.4g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g48g192kcal0g47.5g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g3200g1248kcal105.6g99.2g48g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g400g2720kcal4g4g300g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g22930kcal598.2g3135.2g856.4g73g
Valittu annoskoko6048g11465kcal299.1g1567.6g428.2g36.5g
Annoskoko puolitettuna3024g5733kcal149.6g783.8g214.1g18.3g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655