Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi1120g8064kcal11.2g11.2g896g0g
Sokeri 1456g5910kcal0g1454.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 1232g1757kcal154g3.7g126.3g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g2240g13014kcal490.6g212.8g1133.4g233g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g57491kcal1311.6g3364.4g4311.4g466g
Valittu annoskoko6048g28746kcal655.8g1682.2g2155.7g233g
Annoskoko puolitettuna3024g14373kcal327.9g841.1g1077.9g116.5g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.8g35.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606