Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3470g5761kcal659.3g0g347g0g
Sipuli 397g120kcal5g19g0.8g6.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 992g636kcal31.7g47.8g34.7g0.1g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g149g397kcal12.6g76.1g1.5g19.9g
Chili paprika punainen99g40kcal2g8.9g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)198g397kcal0g95.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 744g933kcal81.8g1.9g67.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g16567kcal1584.8g497.8g902.2g53.4g
Valittu annoskoko6048g8283kcal792.4g248.9g451.1g26.7g
Annoskoko puolitettuna3024g4142kcal396.2g124.5g225.6g13.4g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905