Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1525g322kcal18.3g51.8g3g32g
Porkkana 297g97kcal1.8g16.5g0.6g7.6g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g1201g60kcal1.9g2.3g4.8g0.5g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g180g630kcal10.8g136.9g3.1g3.6g
Siirappi 72g217kcal0.1g53.4g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 961g2186kcal182.5g0g163.3g0g
Sipuli (kuorittu)315g85kcal4.1g15.1g0.6g5.3g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g1201g396kcal39.6g58.8g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl24g60kcal2.9g0.4g5.3g0g
Kananmuna kuoreton 264g377kcal33g0.8g27.1g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g8938kcal590g691.2g415.6g98g
Valittu annoskoko6048g4469kcal295g345.6g207.8g49g
Annoskoko puolitettuna3024g2235kcal147.5g172.8g103.9g24.5g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727