Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1331g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 133g99kcal17.5g1.5g0.5g9.2g
Suola, annos 3g33g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2928g10539kcal380.6g2049.3g61.5g102.5g
Sokeri 53g216kcal0g53.2g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 266g1413kcal0.8g1.3g159.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha599g994kcal113.8g0g59.9g0g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Ohrasuurimo 107g343kcal8.8g67.2g2.1g8.1g
Lihaliemi laimennettu 266g50kcal0g8g1.6g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl200g1796kcal0g0g199.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g30973kcal1046.4g4373.8g970.4g244.4g
Valittu annoskoko6048g15487kcal523.2g2186.9g485.2g122.2g
Annoskoko puolitettuna3024g7743kcal261.6g1093.5g242.6g61.1g
Arvot/100g100g256kcal8.7g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334