Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 376g1378kcal39.5g281.9g3.9g19.9g
Kananmuna kuoreton 828g1181kcal103.5g2.5g84.9g0g
Sipuli (kuorittu)602g163kcal7.8g28.9g1.2g10.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g26g27kcal2.1g4.3g0.2g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3011g4998kcal572.1g0g301.1g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g1204g3288kcal240.9g12g252.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g22070kcal1931.8g659.2g1288.4g61.2g
Valittu annoskoko6048g11035kcal965.9g329.6g644.2g30.6g
Annoskoko puolitettuna3024g5518kcal483g164.8g322.1g15.3g
Arvot/100g100g183kcal16g5.4g10.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368233