Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai1118g4137kcal55.9g357.8g279.5g22.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1398g2320kcal265.6g0g139.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl38g332kcal0g0g37.7g0g
Sipuli (kuorittu)419g113kcal5.5g20.1g0.8g7.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1118g227kcal6.7g42.5g3.4g15.7g
Juustoraaste Arla Magre 17%280g783kcal81.1g7g47.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 839g151kcal4.7g21g3.4g5.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g839g170kcal5g31.9g2.5g11.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g16468kcal849g960.6g1029.2g125.6g
Valittu annoskoko6048g8234kcal424.5g480.3g514.6g62.8g
Annoskoko puolitettuna3024g4117kcal212.3g240.2g257.3g31.4g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448249