Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)799g3459kcal172.6g31.2g295.6g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 2397g2315kcal72.1g469.5g7.7g23.7g
Omena, keskikokoinen 200g320g109kcal0.6g22.7g1g5.8g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g639g1758kcal185.4g0.6g108.7g0g
Suolakurkku (Rainbow)320g96kcal2.6g18.9g0.3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1278g1691kcal33.6g40.9g153.4g0g
Tonnikala öljyssä 296g561kcal80.2g0g26.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g19977kcal1094.2g1167.6g1186.6g59g
Valittu annoskoko6048g9988kcal547.1g583.8g593.3g29.5g
Annoskoko puolitettuna3024g4994kcal273.6g291.9g296.7g14.8g
Arvot/100g100g165kcal9g9.7g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625