Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1136g3899kcal115.8g795.3g13.6g39.8g
Sokeri 297g1206kcal0g296.9g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 769g1067kcal96.1g2.3g75.4g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 350g1855kcal0g0g209.8g0g
Kaurajuoma, GoGreen3496g1398kcal35g209.8g35g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g18849kcal493.8g2608.6g667.6g121.6g
Valittu annoskoko6048g9425kcal246.9g1304.3g333.8g60.8g
Annoskoko puolitettuna3024g4712kcal123.5g652.2g166.9g30.4g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526