Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 3610g4057kcal762.8g0g108.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1264g341kcal16.4g60.6g2.5g21.5g
Porkkana 469g153kcal2.9g26.1g0.9g12g
Punaviini 542g382kcal1.7g1.1g0g0g
Mustapippuri 12g33kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g54g60kcal2.7g11.4g0.3g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 25g74kcal2.8g3.8g5.3g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 72g248kcal7.4g50.5g0.9g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g10696kcal1596g316.2g237.2g78.6g
Valittu annoskoko6048g5348kcal798g158.1g118.6g39.3g
Annoskoko puolitettuna3024g2674kcal399g79.1g59.3g19.7g
Arvot/100g100g88kcal13.2g2.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75890