Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala3.4g10kcal0.7g0.2g0.7g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton14g3kcal0g0.2g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g313g350kcal68.7g4.4g6.2g1.6g
Kevytkerma63g75kcal2g2.8g6.3g0g
Ruokakerma Valio 5%63g38kcal0.8g1.8g3.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Voi (perinteinen meijerivoi)4.7g34kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1210g1157kcal148.6g47.2g40.4g4.6g
Valittu annoskoko605g579kcal74.3g23.6g20.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna303g289kcal37.2g11.8g10.1g1.2g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203790