Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g160g96kcal2.4g20.8g0.2g1.4g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g63g66kcal7.6g1.8g3g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 338g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä39g16kcal0.6g3.2g0.1g1.2g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.5g6.9kcal0.2g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1211g410kcal21.8g52.2g12g5.8g
Valittu annoskoko605g205kcal10.9g26.1g6g2.9g
Annoskoko puolitettuna303g102kcal5.5g13.1g3g1.5g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113397