Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 135g103kcal2.5g20.9g0.3g1.3g
Porkkana 59g19kcal0.4g3.3g0.1g1.5g
Sipuli 25g7.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g158g268kcal31.5g0g15.7g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 2.3g12kcal0g0g1.4g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g2.3g5.6kcal0.1g1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1211g830kcal69.6g52.8g35.2g6.4g
Valittu annoskoko605g415kcal34.8g26.4g17.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna303g207kcal17.4g13.2g8.8g1.6g
Arvot/100g100g69kcal5.7g4.4g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170593