Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 183g229kcal38.4g0g8.2g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g211g63kcal2.3g11.4g0.4g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g65g58kcal4.1g10.4g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka20g16kcal0.7g3.7g0.2g0.2g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g99g89kcal1.5g8.9g4.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1210g911kcal94g68.8g27.8g0.4g
Valittu annoskoko605g455kcal47g34.4g13.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna303g228kcal23.5g17.2g7g0.1g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209308