Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 450g482kcal104g0g6.8g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g68g493kcal0.7g0.7g54g0g
Aurinkokuivattu tomaatti16g29kcal0.4g1.9g2.2g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g9g4.2kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kapris etikkaliemessä, Figaro9g2.8kcal0.2g0.4g0g0.3g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g14g30kcal3.1g0g1.9g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g14g88kcal4.1g0g5.4g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g11g13kcal0.1g0.7g1.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1211g2312kcal227.6g13.2g143.2g2.6g
Valittu annoskoko605g1156kcal113.8g6.6g71.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna303g578kcal56.9g3.3g35.8g0.7g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334029