Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g32g114kcal2.5g25.1g0.2g0.5g
Pirkka naudan jauheliha 400g150g342kcal28.5g0g25.5g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g99g99kcal7.4g14.9g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä75g56kcal3.1g9.4g0.6g2.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.7g9kcal0.4g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1211g1253kcal84.4g101g55.8g6.4g
Valittu annoskoko605g627kcal42.2g50.5g27.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna303g313kcal21.1g25.3g14g1.6g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96586