Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 250g96kcal2.1g19.5g0.4g4.5g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g100g124kcal3.2g4.1g10.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1211g471kcal11.6g48g24.4g9g
Valittu annoskoko606g236kcal5.8g24g12.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna303g118kcal2.9g12g6.1g2.3g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152153