Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha280g464kcal53.1g0g28g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g273g93kcal3.8g16.4g1.4g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena21g80kcal0.2g19.3g0.1g0g
Ketsuppi, meira25g18kcal0.4g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1211g1309kcal115g79.4g59g0g
Valittu annoskoko606g654kcal57.5g39.7g29.5g0g
Annoskoko puolitettuna303g327kcal28.8g19.9g14.8g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306365