Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)3000g960kcal99g135g0g0g
Sokeri 900g3653kcal0g899.1g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen400g2880kcal0g0g320g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1755g6022kcal178.8g1228.5g21.1g61.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12110g27030kcal555.6g4525.2g682.2g122.8g
Valittu annoskoko6055g13515kcal277.8g2262.6g341.1g61.4g
Annoskoko puolitettuna3028g6758kcal138.9g1131.3g170.6g30.7g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172