Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha301g500kcal57.2g0g30.1g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 151g97kcal4.8g7.3g5.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)75g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%38g105kcal10.9g0.9g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1212g1614kcal163.4g20.4g97.4g1.2g
Valittu annoskoko606g807kcal81.7g10.2g48.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna303g404kcal40.9g5.1g24.4g0.3g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263722