Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl120g539kcal8.5g76.7g22.8g4g
Voi 48g348kcal0.6g0.2g39g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g180g611kcal3.6g4.9g64.7g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g120g324kcal9.6g14.4g24g0g
Sokeri 51g207kcal0g50.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka6g24kcal0g5.9g0g0g
Kinuskikastike 60g254kcal0.6g34g12.8g0g
Daim 56g17g91kcal0.6g10.1g5.4g0g
Liivatelehti, gelatiini5.1g18kcal4.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1212g4830kcal55.8g394.2g337.4g8g
Valittu annoskoko606g2415kcal27.9g197.1g168.7g4g
Annoskoko puolitettuna303g1208kcal14g98.6g84.4g2g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939