Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g8.2g30kcal3.7g3.3g0.5g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g224g785kcal26.9g159.2g4.7g6.7g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g149g269kcal22.4g31.4g6.4g65.8g
Rypsiöljy rainbow37g336kcal0g0g37.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1212g2839kcal106g387.8g98g145g
Valittu annoskoko606g1420kcal53g193.9g49g72.5g
Annoskoko puolitettuna303g710kcal26.5g97g24.5g36.3g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127330