Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 200g152kcal3.8g31g0.4g2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka25g2.7kcal0.3g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Purjosipuli 50g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl8.7g6.6kcal0.3g0.7g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 275g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%25g40kcal0.7g0.7g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1212g504kcal12.6g69.8g16.4g7g
Valittu annoskoko606g252kcal6.3g34.9g8.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna303g126kcal3.2g17.5g4.1g1.8g
Arvot/100g100g42kcal1g5.8g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161615