Kaali-jauhissössö

Paista jauheliha ja sipulit.

Lisää kaali ja porkkana, kääntele vähän aikaa ja lisää vesi (vettä oman mielen mukaan, ei ole tarkoitus olla keittoa).

Anna hautua kannen alla vaikka 30min...

Muista mausteet! Tabasco, pippuri, chili, paprika tms...

Tulista!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1616 grammaa

Nalle7

Nalle7 sanoi...

Paista jauheliha ja sipulit. Lisää kaali ja porkkana, kääntele vähän aikaa ja lisää vesi (vettä oman mielen mukaan, ei ole tarkoitus olla keittoa). Anna hautua kannen alla vaikka 30min... Muista mausteet! Tabasco, pippuri, chili, paprika tms... Tulista!

perjantai 21.09.2012 klo 14:21

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali188g40kcal2.2g6.4g0.4g3.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 75g171kcal14.3g0g12.8g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Porkkana 45g15kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1212g519kcal37.4g29.8g27g13.8g
Valittu annoskoko606g260kcal18.7g14.9g13.5g6.9g
Annoskoko puolitettuna303g130kcal9.4g7.5g6.8g3.5g
Arvot/100g100g43kcal3.1g2.5g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302196