Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 98g714kcal1.2g0.4g80g0g
Sokeri 96g388kcal0g95.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 93g132kcal11.6g0.3g9.5g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g128g434kcal11.2g90.9g1.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g45g270kcal10.8g3g24.3g0g
Leivinjauhe 8.4g15kcal0.4g3.2g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)113g155kcal8.4g6g11.3g0g
Appelsiinimehu, 2 dl25g11kcal0.1g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1213g4239kcal87.4g403.6g252.6g0g
Valittu annoskoko606g2120kcal43.7g201.8g126.3g0g
Annoskoko puolitettuna303g1060kcal21.9g100.9g63.2g0g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576