Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 2502g964kcal21.5g195.4g4g44.8g
Vesi2502g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g1001g1241kcal32g41g105.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi55g154kcal5g3.9g12.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12120g4718kcal117g480.6g243.6g89.8g
Valittu annoskoko6060g2359kcal58.5g240.3g121.8g44.9g
Annoskoko puolitettuna3030g1180kcal29.3g120.2g60.9g22.5g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152153