Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1999g1522kcal37.6g309.9g4g20g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka250g28kcal2.7g2.7g0.5g2.5g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Purjosipuli 500g114kcal9g12g1g10.5g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl88g66kcal3.5g7g2.6g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2749g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 38g332kcal0g0g37.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%250g400kcal6.7g6.7g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12120g5043kcal125.6g697.4g167g72.8g
Valittu annoskoko6060g2522kcal62.8g348.7g83.5g36.4g
Annoskoko puolitettuna3030g1261kcal31.4g174.4g41.8g18.2g
Arvot/100g100g42kcal1g5.8g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161615