Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)1002g801kcal190.3g0g3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g626g1753kcal118.9g0.2g137.7g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g1878g3005kcal30g225.4g3.8g37.6g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g50g130kcal5.5g12g6g0g
Vesi, vesijohtovesi 2504g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12120g11379kcal689.4g475.2g301g75.2g
Valittu annoskoko6060g5689kcal344.7g237.6g150.5g37.6g
Annoskoko puolitettuna3030g2845kcal172.4g118.8g75.3g18.8g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426455