Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen467g154kcal15.4g22.9g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio467g654kcal13.1g30.4g56.1g0g
Kirjolohifilee 1168g1931kcal195.6g0g128.5g0g
Sipuli (kuorittu)234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Tomaattisose tomaattipyree 164g124kcal7.4g21.1g0.3g1.6g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g105g68kcal7.9g9.5g0.5g0.1g
Vesi2336g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g140g22kcal1g4.2g0.1g2.8g
Peruna, keskikokoinen 60g701g421kcal10.5g91.1g0.7g6.3g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 234g406kcal41.1g0g27g0g
Tilli, tuore 47g14kcal1.7g0.4g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12124g7716kcal593.4g381.6g428.2g31.6g
Valittu annoskoko6062g3858kcal296.7g190.8g214.1g15.8g
Annoskoko puolitettuna3031g1929kcal148.4g95.4g107.1g7.9g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.1g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890