Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl52g468kcal0g0g52g0g
Vesi2801g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2001g600kcal20g120g4g20g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 400g668kcal30g16g52g10.4g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g560g1199kcal57.7g211.7g13.4g41.5g
Timjami 2g5.7kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12128g6187kcal226g758g244.2g153.2g
Valittu annoskoko6064g3093kcal113g379g122.1g76.6g
Annoskoko puolitettuna3032g1547kcal56.5g189.5g61.1g38.3g
Arvot/100g100g51kcal1.9g6.3g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140568