Karppinen pizza

Kaikki pohjan ainekset vaan sekaan, levitetään esim.

nuolijalla pellille leivinpaperin päälle ja paistetaan 200 asteessa kullanruskeaksi.

Tomaattipyrettä ja ketsuppia (ja haluttaessa mausteita) sekoitetaan keskenään ja levitetään paistetun pohjan päälle.

Täytteet kehiin ja takaisin uuniin.

On valmista kun juustoraaste päältä sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ansku826
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g800g1520kcal20g28g144g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g400g1280kcal92g0g92g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g60g33kcal3.6g1.8g1.2g60g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Tomaattipyree,euroshopper280g224kcal9.5g53.2g2.8g0g
Ketsuppi (Eldorado), annos 20g120g74kcal1.6g16.8g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Kinkkusuikale (Kotasavu), annos 50g1000g1260kcal100g15g80g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g800g2560kcal184g0g184g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g548g329kcal2.2g82.2g0.5g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12136g21198kcal1545.8g411.8g1419.4g124.6g
Valittu annoskoko6068g10599kcal772.9g205.9g709.7g62.3g
Annoskoko puolitettuna3034g5300kcal386.5g103g354.9g31.2g
Arvot/100g100g175kcal12.7g3.4g11.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251228