Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 416g598kcal66.6g0g37.1g0g
Rypsiöljy 34g298kcal0g0g33.7g0g
Purjosipuli 50g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Tilli, tuore 83g25kcal3.1g0.7g0.7g1.7g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.4g0.1g0.7g
Ruokasuola jodioitu 11g0.3kcal0.1g0g0g0g
Valkopippuri 0.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1215g1963kcal144.2g23.4g143.4g7.2g
Valittu annoskoko608g981kcal72.1g11.7g71.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna304g491kcal36.1g5.9g35.9g1.8g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230