Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g28g205kcal0.3g0.3g22.5g0g
Sokeri 11g46kcal0g11.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.6g21kcal0.2g4.5g0.2g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 563g217kcal0.9g45.9g0.5g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1215g977kcal2.8g123.8g46.4g16.8g
Valittu annoskoko607g489kcal1.4g61.9g23.2g8.4g
Annoskoko puolitettuna304g244kcal0.7g31g11.6g4.2g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339