BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu105g69kcal2.1g14.7g0g2.6g
Parsakaali, keitetty, suolaa 135g47kcal6.2g2.6g0.4g3.3g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 5g1.1kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g63g175kcal11.9g0g13.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1215g585kcal40.4g34.8g28.4g11.8g
Valittu annoskoko608g292kcal20.2g17.4g14.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna304g146kcal10.1g8.7g7.1g3g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263583