Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g113g180kcal20.3g3.8g9.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 14g125kcal0g0g14.1g0g
Purjosipuli 113g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Inkivääri, tuore, silputtu11g9kcal0.2g2g0.1g0.2g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g25g77kcal2.1g14.4g1.2g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka11g9kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.6g5.9kcal0.4g0.9g0g0.1g
Chili paprika punainen11g4.5kcal0.2g1g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g113g60kcal6.4g6g1.1g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g169g24kcal3.2g0.7g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1215g1038kcal70.4g67.2g54.4g5.6g
Valittu annoskoko608g519kcal35.2g33.6g27.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna304g260kcal17.6g16.8g13.6g1.4g
Arvot/100g100g86kcal5.8g5.5g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266171