Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g50g160kcal9g22.6g3.8g8.2g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl250g875kcal35g160g7.7g13.7g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g50g155kcal8.5g27g1.4g6.5g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl5g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1215g2470kcal105g419.2g35.8g56.8g
Valittu annoskoko608g1235kcal52.5g209.6g17.9g28.4g
Annoskoko puolitettuna304g618kcal26.3g104.8g9g14.2g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g2.9g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336910