Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%113g191kcal22.5g0g11.3g0g
Keräkaali, 100g422g101kcal5.1g14.3g0.8g8.9g
Fondue, puolet paketista 220 g14g31kcal2.8g1.4g2.4g0g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g28g91kcal3.9g16.9g0.9g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1215g848kcal69.4g68.2g31g24.6g
Valittu annoskoko608g424kcal34.7g34.1g15.5g12.3g
Annoskoko puolitettuna304g212kcal17.4g17.1g7.8g6.2g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=380116