Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus1921g1345kcal307.3g0g5.8g0g
Paprika, punainen120g31kcal1.1g5.5g0.5g2.4g
Paprika keltainen 408g123kcal3.8g20.8g0.8g8.2g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g240g65kcal3.1g11.5g0.2g4.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Vesi, vesijohtovesi 2401g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g240g672kcal45.6g0.1g52.8g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 240g111kcal4.8g18.2g0.6g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12144g4953kcal743.8g158.2g123.4g57.8g
Valittu annoskoko6072g2476kcal371.9g79.1g61.7g28.9g
Annoskoko puolitettuna3036g1238kcal186g39.6g30.9g14.5g
Arvot/100g100g41kcal6.1g1.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612