Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 481g1796kcal107.2g0g153.8g0g
Pekoni, Euroshopper288g808kcal46.1g2.9g69.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 3605g7984kcal630.9g0g612.9g0g
Kananmuna kuoreton 496g707kcal62g1.5g50.8g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 601g2343kcal12.8g13.2g252.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12144g27600kcal1733.6g92.8g2280.6g20.4g
Valittu annoskoko6072g13800kcal866.8g46.4g1140.3g10.2g
Annoskoko puolitettuna3036g6900kcal433.4g23.2g570.2g5.1g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809